Great Lenghts

Kapsalon Aura Hairextensions Groningen

maakt gebruik van Great Lengths: haarkwaliteit van 100% natuurhaar!

Het haarvermeerderings systeem Great Lengths bestaat uit hairextensions en hairtransfers. Deze strengen haar hebben 3 diktes en 5 lengtes van:

  • 20 cm
  • 30 cm
  • 40 cm
  • 50 cm
  • 60 cm

De top heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar en deze kan qua stevigheid rustig een jaar in het haar blijven. Maar… wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon.
Daarom wordt de standaard dikte hairextension of hairtransfer gemiddeld 5 maanden en de dunnere 3 maanden in het haar gedragen. Circa 1,5 maand is dat voor de uiterst dunne hairextension of hairtransfer.

Great Lengths is uniek door de haarkwaliteit van 100% natuurhaar met de natuurlijke haarschubjes. Deze geven glans en veerkracht. Al het haar is in groeirichting gesorteerd. Daardoor komen er bij normaal dagelijks onderhoud geen knopen in het haar. Ook de aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigenschappen van ons eigen haar.
Indien een kleuring of omvorming van het eigen haar gewenst is, dan moet deze behandeling 1 week voor of 1 week na het plaatsen van Great Lengths gebeuren. De bevestiging van hairextensions of hairtranfers kunnen het eigen haar niet beschadigen. De uitvoering is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.